Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@01:03:04 GMT

شهرهای محبوب گردشگری ترکیه را بیشتر بشناسیم

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۳۹۷۰

شهرهای محبوب گردشگری ترکیه را بیشتر بشناسیم

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، حتی می‌توان گفت دو دنیای شرق وغرب است شهری میان آسیا و اروپا و پر از مسجد و کاخ‌های امپراطوری عثمانی تا کلیساها و بناهای تاریخی، از جزیره و دریا گرفته تا حمام‌های قدیمی. تماشای ایاصوفیه، مسجد کبود و قصر توپکاپی که تمام شد، خودتان را به خیابان همیشه بیداراستقلال و میدان تکسیم برسانید و در کوچه پس‌کوچه‌هایش کافه نشینی کنید و البته از مراکز خرید اروپایی و برندهای محبوبش غافل نشوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قایق‌سواری در تنگه‌ی بسفر و سفری دریایی به یکی از جزایر زیبای استانبول را هم حتماً در برنامه سفرتان به استانبول بگنجانید تا از دنیای رنگارنگ و متفاوت استانبول لذت کامل را برده باشید. خیابان استقلال به معنای واقعی یکی از زیباترین و شادترین خیابان‌های دنیاست، جایی که موسیقی خیابانی از فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف منطقه با شما صحبت می‌کند و دائماً به شما یادآور می‌شود که خیابان استقلال فقط برای ترک‌ها نیست بلکه کردها، عرب‌ها و حتی ایرانیان در آن زندگی می‌کنند و از زیبایی‌های آن لذت می‌برند.

شیرینی‌ها و خوراکی‌های ترکی را نباید از دست داد؛ چرا که بی‌اشتهاترین گردشگران را به خود جذب می‌کند، غذاهایی مثل دلمه، کومپیر، کوفته و دونرکباب و بعد از آن هم بستنی همراه با نمایش جالب بستنی فروش‌ها ذهن و دل هر انسانی را می‌برد، همه خوراکی‌ها که تمام شد باید رفت سرغ باقلوا چرا که اگر ابتدا به باقلوافروشی بروید خوراکی‌های دیگر را از دست خواهید داد!

چرا باید به استانبول سفر کنیم؟

لذت خیابان‌گردی در یکی از زیباترین خیابان‌های دنیا یعنی استقلال همراه با موسیقی خیابانی

بازدید از بناهای تاریخی زیبا

قایق‌سواری در تنگه زیبای بسفر

غذاها و خوراکی‌های خوشمزه

جزیره آرام و زیبای بویوک آدا

دنیای خرید و برندهای فوق العاده و البته با قیمت مناسب

قیمت ارزان و بسیار اقتصادی برای سفر

سفر به استانبول با همه زیبایی‌های رنگارنگش زمانی جذاب‌تر می‌شود که قیمت پرواز، هتل و یا تور استانبول در مقایسه با سفرهای خارجی دیگر و حتی در بعضی مواقع از تورهای داخلی پایین‌تر است و گردشگران ایرانی می‌توانند با کمترین بودجه تجربه یک سفر خارجی به یادماندنی را داشته باشند و خرید بلیط هواپیما استانبول را با قیمتی مناسب می‌توانید انجام دهید.

ارزان بودن قیمت هتل استانبول، بلیط هواپیما استانبول و حتی تور استانبول دلایل مختلفی دارد، از جمله فاصله کم ترکیه از ایران و عرضه تعداد زیادی هتل، پرواز و تور استانبول در بازار آژانس‌های مسافرتی که موجب رقابت و کاهش قیمت آن می‌شود. گذشته از آن قیمت غذا، تفریحات، حمل و نقل و.. در استانبول بسیار ارزان است و در نهایت تمامی عوامل مؤثر در هزینه سفر موجب می‌شود تا شما سفری ارزان به استانبول این شهر تاریخی و زیبا داشته باشید.

البته این دلیل نمی‌شود که شما پول کمی همراه خود به استانبول ببرید چرا که مراکز خرید استانبول خرید را برای هر شخصی لذت‌بخش می‌کند حتی آقایان! بیشتر برندهای معتبر ترک و اروپایی در مراکز خرید استانبول شعبه دارند و با ارائه محصولات با کیفیت در حال رقابت با یکدیگر هستند به ویژه فروشگاه‌های لباس که با انواع مدل‌ها و طرح‌های خود گردشگران را وسوسه به خرید می‌کنند.

آنکارا پایتخت تجاری ترکیه

آنقوره نام قدیمی آنکارا بوده، این شهر دومین شهر بزرگ ترکیه بعد از استانبول است. قدمت آنکارا به عصر برنز و تمدن هاتیهایاها بر می‌گردد که در هزاره دوم قبل از میلاد مسیح در این منطقه می زیسته‌اند. پایتخت ترکیه سرزنده و بانشاط که هم سفارت‌خانه‌های خارجی، هتل‌های بین‌المللی و مراکز خرید مدرن دارد و هم دیدنی‌های سنتی و تاریخی.

آنکارا جمعیتی بالغ بر ۴٫۴۷ میلیون نفر دارد. نیمی از جمعیت این شهر زیر ۳۰ سال بوده و دارای بالاترین سطح آموزشی در کشور نیز هستند. نواحی شهری آنکارا نیز مانند استانبول توسعه یافته است که روستاییان زیادی را برای یافتن شغل جدید به این شهر جذب کرده است.

بلیط هواپیما آنکارا در زمان‌های خلوتی به ۱ / ۵ میلیون تومان نیز می‌رسد چرا که در حال حاضر پرواز مستقیم آنکارا به صورت معمول و میانگین با یکی از ایرلاین‌های خارجی مثل ترکیش ۳ میلیون تومان بوده که بسته به زمان متغیر می‌باشد.

قیمت هتل در آنکارا بسیار متفاوت بوده چرا که بسته به منطقه هتل، درجه و امکانات هتل قیمت‌ها متفاوت می‌باشد اما در زمان‌های خلوتی می‌توان با ۱۵۰ هزار تومان برای هر شب اقدام به رزرو هتل آنکارا کرد. با در نظر گرفتن تمامی این خدمات یعنی خرید بلیط هواپیما آنکارا (بلیط هواپیما رفت و برگشت آنکارا)، رزرو هتل آنکارا با بودجه‌ای در حدود ۳ میلیون می‌توان به یک سفر چند روزه و با کیفیت آنکارا رفت. البته آنکارا معمولاً یک مقصد کاری محسوب می‌شود و غالباً مسافران با هدف کار و یا انجام امور اداری در سفارتخانه‌های آنکارا به این شهر سفر می‌کنند.

تریپ با ارائه بلیط هواپیما و همچنین هتل ارزان آنکارا در ایام مختلف امکان یک سفر اقتصادی به آنکارا را فراهم کرده است.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4607973

منبع: مهر

کلیدواژه: استانبول بلیت هواپیما سفرهای تابستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول

کلانشهر استانبول که ۱۸ درصد از کل جمعیت ترکیه را در خود جای داده؛ در چند سال گذشته تحولات ارزشی و اجتماعی مهمی را از سر گذرانده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رصد و پیگیری مداوم تحولات فکری، ارزشی و اجتماعی، یکی از برنامه‌های همیشگی پژوهشکده‌ها و مراکز نظرسنجی میدانی در ترکیه است. یکی از این موسسات، به تازگی تحقیقی انجام داده که حاکی از شتاب گرفتن برخی تحولات فکری – دینی و اجتماعی مهم در استانبول است. بر اساس این تحقیق، کلانشهر استانبول که 18 درصد از کل جمعیت ترکیه را در خود جای داده، در چند سال گذشته تحولات ارزشی و اجتماعی مهمی را از سر گذرانده است.

مرکز تحقیقاتی مطالعاتی کُندا (KONDA) به منظور بررسی منظم و زمانمند رصد تحولات اجتماعی در 15 سال گذشته، برنامه‌ای به نام مدارتور یا دماسنج دارد و تازه‌ترین گزارش این برنامه، به بررسی این مساله پرداخته که نگاه شهروندان مقیم استانبول به رویکردهای دینی، سنتی و مدرنیستی چگونه است و خود را تابع کدامیک از این سبک‌های فکری می‌دانند.

استانبول، پذیرای تغییرات سریع

سلطان محمد عثمانی در سال 1453 میلادی، مهمترین شهر حکومت بیزانس یعنی قسطنطنیه را فتح کرد و به خاطر این پیروزی، سلطان محمد فاتح، لقب گرفت. خود قسطنطنیه نیز استانبول نام گرفت و به مهمترین کانون تصمیمات سیاسی امپراتوری عثمانی تبدیل شد. از آن تاریخ به بعد، استانبول همواره مهمترین شهر ترکیه بوده و حالا هم 18 درصد از مجموع 85 میلیون نفر جمعیت ترکیه، ساکن این شهر هستند و البته مشخص نیست در بیغوله‌ها و محلات حاشیه شهر، چند صد هزار مهاجر و پناهجوی قاچاق و غیرقانونی سکنی گزیده‌اند.

استانبول به عنوان مهمترین مرکز تجاری ترکیه، در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، تحولات شتابانی را از سر گذرانده و موسسه کُندا در یک تحقیق رو در روی میدانی در محلات و مناطق مختلف این شهر، درباره باورها و سبک زندگی با مردم گفتگو کرده است.

نتایج تحقیق مزبور از این قرار است:

 الف) مدرنیسم به جای محافظه کاری:

حالا دیگر نمی‌توان شهر استانبول را به عنوان یکی از مهمترین کانون‌های محافظه کاران ترکیه توصیف کرد. نتایج تحقیق میدانی نشان داده که در این شهر، رفته رفته محافظه کاری جای خود را به مدرنیته در کلان شهر می‌دهد.

در تحقیق کُندا از مردم پرسیده شده که از بین سه گزینه محافظه کار سنتی، محافظه کار دین باور و مدرن یا متجدد، خود را به کدام گروه متعلق می‌دانند؟ پاسخ‌ها از این قرار است:

سبک زندگی خود را محافظه کار دین باور و مذهبی می‌دانم: 25 درصد.

به گروه محافظه کار سنتی تعلق دارم: 37 درصد.

خود را یک شهروند معتقد به مدرنیسم و تجدد می‌دانم: 38 درصد.

نکته جالب توجه اینجاست که در گزارش سال 2013 میلادی همین موسسه، نرخ افرادی که خود را مدرن و تجددخواه می‌دانستند، در سطح 32 درصد بود و در عرض 10 سال، این میزان به 38 درصد رسیده است. نرخ محافظه کار دین مدار و مذهبی از 30 درصد سال 2013 میلادی در سال 2023 میلادی به 25 درصد رسیده است.

موسسه کُندا، علاوه بر استانبول، در دیگر استان‌های ترکیه نیز تحقیق کرده و نتایج نشان داده که میانگین سه گروه فوق الذکر در مناطق دیگر از این قرار است:

سبک مدرن و تجددخواه 34 درصد.

سنتی محافظه کار 42 درصد.

نرخ محافظه کار مذهبی 24 درصد.

یکی دیگر از ابعاد شایان توجه نتایج گزارش کُندا، این است که در 10 سال اخیر، شمار افرادی که آشکارا اعلام کرده‌اند خداباور نیستند، از 5 درصد سال 2018 در استانبول، در سال 2023 میلادی به 6 درصد رسیده و این در حالی است که میانگین این درصد از افراد در دیگر استان‌های ترکیه، در سطح 2 درصد است.

تحلیل نهایی گزارش موسسه کُندا در ترکیه، نشان دهنده این است که مهمترین گروه جامعه ترکیه که تحولات داخلی آن در حال جوش و خروش است، همانا گروه محافظه کار سنتی است.

از ظرف این گروه اجتماعی ترکیه، دو نوع سرریز داریم: گروهی از آنان به طور کلی با محافظه کاری وداع گفته و وارد گروه مدرن می‌شوند. گروه دوم نیز در جرگه محافظه کاران دین مدار و دارای نظم عبادی درآمده و وارد محافظه کار دینی می‌شوند.

در گزارش 150 فشارسنج، گرایش به نوسازی در ترکیه حاکم است. در سال 2023، نرخ مدرن در سراسر ترکیه 34 درصد، نرخ سنتی محافظه کار 42 درصد و نرخ محافظه کار مذهبی 24 درصد تعیین شد. با نگاهی به این داده‌ها، می‌توان دریافت که در حالی که نرخ محافظه کاران مذهبی در استانبول در همان سطح میانگین ترکیه باقی می‌ماند، مدرنیته شروع به جایگزینی محافظه کاری سنتی کرده است.

ب) جمعیت و سرعت مهاجرت

تا پایان سال 2023 میلادی، جمعیت ساکن استانبول به 15 میلیون و 655 هزار و 924 نفر رسید. این عدد معادل 18.34 درصد از جمعیت ترکیه است. در حالی که رشد سالانه جمعیت ترکیه در سال گذشته 1.1 در هزار بود، این نرخ در استانبول منهای 16 در هزار بود. به این ترتیب، استانبول برای اولین بار، کاهش جمعیت داشت.

بر اساس گزارش KONDA، سرعت مهاجرت در استانبول یک موضوع مهم و شایان توجه است. به نحوی که در سال 2022، استانبول پذیرای 385 هزار و 294 مهاجر بود و در عین حال 419 هزار نفر از این شهر مهاجرت کردند.

ج) استانبول، خزانه عظیم ترکیه

شواهد نشان می‌دهد که استانبول همچنان لوکوموتیو اقتصاد ترکیه است. چرا که نیمی از کل صادرات ترکیه و درعین حال، بیش از نیمی از کل واردات، در بندر این شهر انجام می‌شود.

برج‌سازی و انبوه‌سازی در استانبول در سال 2023 میلادی نیز سرعت بیشتری گرفته و تورم مسکن در استانبول در مقایسه با دیگر استان‌های دیگر، بیش از 20 درصد بوده است.

در پایان باید گفت، استانبول به عنوان یکی از زیباترین شهرهای ترکیه و منطقه، در سال 2023 میلادی نیز پذیرای گردشگران زیادی از کشورهای مختلف جهان بود. اما این شهر، با مشکلات بزرگی همچون ترافیک، آلودگی هوا، فقدان پارکینگ، گرانی و مشکلات بزرگ در بخش مسکن و آموزش روبروست و زندگی در این شهر، هم شهروندان ترکیه و هم برای اتباع خارجی، سال به سال دشوارتر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۱۰ نفر در اعتراضات روز کارگر ترکیه بازداشت شدند
  • سیل و آب‌گرفتگی در خیابان‌های آنکارا + فیلم
  • شهید حسین اسکندرلو را بیشتر بشناسیم
  • بارش سیل آسا در پایتخت ترکیه
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • بازداشت چند داعشی در استانبول
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024